God Jul & Gott Nytt År!

Snart nalkas en efterlängtad längre julledighet! Om ingen patient av- eller ombokar är nu tidboken nästan helt fulltecknad fram till den sista arbetsdagen onsdagen 16 december. Enstaka strötider finns så tveka inte att höra av dig så kan jag se om jag kan hjälpa er eller hänvisa vidare till mina fina hemveterinärkollegor!

Guldveterinären vill önska alla gamla och nya kunder en riktigt fridfull
God Jul
och ett kommande kärleksfullt
Gott Nytt År

Guldveterinären är åter i tjänst fredagen 15 januari 2016.

Jag kommer inte ha arbetsmobilen med under ledigheten.
Förfrågningar om tidsbokning till efter nyåret kan lämnas via kontaktformuläret, så återkopplar jag så fort jag har möjlighet.

Under år 2016 kommer Guldveterinären fortsätta att vara på Gärdets Djurklinik under tisdagar och torsdagar, då framför allt verksam som tandveterinär. Följ gärna med mig, mina kollegor och rara patienter i TV-serien Veterinärerna som går i Sjuan och TV4 Play.

Eva
Guldveterinären

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.