God Jul & Gott Nytt År!

Nu nalkas fridfull juletid! Tidboken är helt fulltecknad fram till den sista arbetsdagen fredagen 23 december. Det kan dock komma om- och avbokningar så tveka inte att höra av dig så kan jag se om jag kan hjälpa er eller hänvisa vidare till mina fina hemveterinärkollegor!

Guldveterinären vill önska alla gamla och nya kunder en riktigt fröjdefull
God Jul
och ett kommande ljust och kärleksfullt
Gott Nytt År 2017

Guldveterinären är åter i tjänst onsdagen 4 januari 2017.

Jag kommer inte ha arbetsmobilen under julledigheten.
Förfrågningar om tidsbokning till efter nyåret lämnas via kontaktformuläret, så återkopplar jag så fort jag har möjlighet.

Under år 2017 kommer Guldveterinären fortsätta att vara på Gärdets Djurklinik under tisdagar och torsdagar, verksam som tandveterinär. Följ gärna med mig, mina kollegor och våra rara patienter i uppskattade TV-serien Veterinärerna som går i Sjuan och TV4 Play. Vi är nu inne på vår 6:e säsong!

Eva
Guldveterinären

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.