God Jul och Gott Nytt År 2020

Guldveterinären vill önska alla gamla och nya kunder en riktigt fröjdefull
God Jul
och ett kommande ljust och kärleksfullt
Gott Nytt År 2020

Guldveterinären är åter i tjänst fredagen 3 januari 2020 men är redan nu fullbokad fram till onsdag 15 januari. Det kan dock komma om- och avbokningar så tveka inte att höra av dig så kan jag se om jag kan hjälpa er eller hänvisa vidare till mina fina hemveterinärkollegor! .

Jag kommer inte ha arbetsmobilen under julledigheten.
Förfrågningar om tidsbokning till efter nyåret lämnas via kontaktformuläret, så återkopplar jag så fort jag har möjlighet.

Under år 2020 kommer Guldveterinären fortsätta att vara på Gärdets Djurklinik under tisdagar och torsdagar, verksam som tandveterinär. Följ gärna med mig, mina kollegor och våra rara patienter i uppskattade TV-serien Veterinärerna som går i repris på Sjuan och TV4 Play. Vi har totalt medverkat i 6:e säsonger!

Eva
Guldveterinären

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.