Semestertid sommar 2016

Glad Solig Sommar!

Inom kort är den ljuva semestertiden här! Det är en intensiv period fram till dess, som det nu ser ut är jag fullbokad ända fram till semestern, om ingen om- eller avbokar förstås. Hör av er, det kan öppna upp sig lediga tider, annars hänvisar jag er vidare till kollegor!

Jag kommer från fredagen 8 juli mestadels befinna mig på landet i vackra Julita. Guldveterinären är åter i farten måndag 1 augusti med fortsatta hembesök på måndagar, onsdagar och fredagar. Under semestertid emotses önskemål om bokningar via kontaktformuläret, som besvaras snarast möjligt.

Nyligen avslutades inspelningen av säsongens episoder av ”Veterinärerna” där ni under kommande hösten kan följa mig som djurtandveterinär på Anicura Gärdets Djurklinik under tisdagar och torsdagar.

Guldveterinären önskar dig en glad, solig & underbar sommar!
/
Eva Molin
Guldveterinären

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.